Bryllup

- opsætning & Makeup -

Med min store passion for brudehår og make-up, vil jeg sætte en ære i at hjælpe dig på din store dag. Det er vigtigt, at du på din store dag føler dig tryg, og at du får lige det udtryk, som du ønsker dig. Jeg tilbyder en prøveopsætning, hvor vi sammen finder frem til det bedste resultat for dig. Det er både muligt, at komme i salonen og få sat dit hår på dagen, men jeg kører også gerne ud indenfor cykelafstand i Aarhus. Nedenfor kan du se hvilke brudepakker du kan vælge.

Udover ovennævnte vil jeg altid vejlede dig i hår og hudpleje, eventuelt pynt og slør samt svare dig på alle dine tvivlsspørgsmål.

Når du vælger, at få lagt en make-up hos mig, er det her også vigtigt for mig, at få dig til, at føle dig som den bedste udgave af dig selv. Jeg har valgt, at bruge dansk produceret Tromborg, som ligger særlig vægt på naturlige bio-aktive ingredienser, økologi og grøn teknologi. Tromborgs make-up efterlader din hud med masser af pleje og naturlig glød.